Habanero Mango

Nu har habaneron äntligen mognat så vi kan göra vår fruktiga habanero mango igen.
Denna klassar vi som medium het. Den passar till det mesta t.ex. kyckling, thaimat, fläskkött men också på glassen.

Aji Charapitha

Förmodligen världens dyrast chili. Ger små heta, 50 000 till 100 000 shu, och väldigt goda chilis. Charapitan växer vilt i Peru och Amazonas. Vi använder dom som dom är. Antingen äta som dom är eller ha i mat.

Aji Charapita

San Marzano Hot Sauce

San Marzano är en söt god italiensk tomat som vi odlar varje år. Varje år gör vi en riktigt het sås, Renshi Reaper! Det blir inte så många av dom men desto godare blir dom. Nu har vi lyft den ytterligare med ännu mer San Marzanos i. Därav namnet, Renshi Reaper 2.0!
För att alla ska kunna njuta av fussionen mellan San Marzanos och chili, så har vi också gjort en mildare variant, Jalapeño San Marzano! Väldigt ”tomatig” och användbar till det mesta. Hettan uppskattar vi till medium hot, 5/10!

Hot Sauce med San Marzano

Sweet Carolina Hot Sauce

Sweet Carolina Hot Sauce och Carolina Reaper Salt

Mer gott på Carolina Reaper. En het sås vid namn Sweet Carolina Hot Sauce. God smak och rejäl hetta. Den söta smaken gör att den passar utmärkt till fågel och fläsk. Carolina Reaper saltet funkar på det mesta. Gott på ägg och kött t.ex. Bra fart i båda produkterna.

Racy Hot Sauce

Racy Hot Sauce är en söt medium het Hot Sauce. Som allt annat från BurninFart Chili Products är den såklart hemlagad. Chilin är odlad i vårt växthus.

Racy Hot Sauce en söt-stark goding

Skörd!

En av världens starkaste och kanske kändaste chili, Carolina Reaper och den definitivt dyraste chilin som finns, Aji Charapita, dom små gula tillsammans med två fredliga paprikor.
Allt detta ska förädlas.

Harvest

Burninfart Chili Productions TM

Vi älskar chili! I vårt växthus gror både svaga och riktigt heta chili. Dessa förädlar vi till olika produkter såsom Hot Sauce, ketchup, salsor, chilisalt, chiliflakes, marmelad, choklad och kakor. Allt vi gör är självklart handgjort eller som det populärt kallas för – Hand Crafted.

We love chilis! Love is hot!
We love chilis! Love is hot!
Login